extra yoga with Yoga Glow

Екстра часове по Йога са си просто – екстра!

Здравейте сладури.

Пиша ви тази кратичка статия за да съобщавам екстра Йога часове, а и поради още две причини:

1. Първата е, че не всеки от вас има профил във Фейсбук. В Йога страничката –YOGA GLOW, ежеседмично прилагам обновеният ми график за Йога часове.

Много често се случва да провеждаме и допълнителни практики. Понякога в петък, понякога в събота, понякога и през двата дни.

Честичко си правим интересни и импулсивни събития, които не винаги успявам да отбележа в сайта. Понякога сменяме и локацията на Йога часа.

Идеята ми е, ако се интересувате и сте набрали достатъчно мотивация да опънете постелката, не оставяйте този интерес да заспи отново. Ако нямате Фейсбук, то със сигуност имате телефон. Обадете се на 0889809434, или ми оставете съобщение:) Ще  върна обаждане ако не веднага, то възможно най-скоро! Така може би ще намерим удобните за вас място и час за среща!

2. Втората причина е, че е добре по-честичко да пиша статии (казват че по този начин напомням за себе си, не че е лесно да ме забрави човек).

Тази статия е кратка и надявам се не толкова скучна (а и напомням за себе си). Така се зароди и този пост: Екстра Йога часове са си просто- екстра!

3.Третата и най-важна причина е, да ви поканя този петък (13.03) от 09:00ч., на екстра Йога практика с мен в студио Йога Глоу. Намираме се на ул. 20-ти Април 13, (търговски център ” Руски паметник”) гр. София.

Практиките са различни всеки път. Съчетавам и разгръщам движенията  в зависимост от групите които влизат в залите. Ще усетим дишането, движението, стягане и разтягане на мускулите. И най- важното което ще почустваме е себе – опознаването, себе-усещането. Звучащо тъй просто, а всъщност толкова трудно постижимо. Все пак трабва да се изключи егото и маймунския ни мозък. А той обича да си подскача от клон на клон, и да ни люшка по течението:)

В залите има постелки. Нужни са само малко мотивация, и няколко усмивки:) Ето и линк към  Йога графика за останалите дни. И да, приемаме карти Мултиспорт.

 

До скоро приятели, и не спирайте движението:)

extra yoga with Yoga Glow

 

 

 

Posts created 31

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top