онлайн йога с Йога Глоу

У дома с Йога Глоу

 

Здравейте приятели и добре дошли на практики “У дома с Йога Глоу”.

Интуитивно свързваме пролетта с ново начало.

Идва времето на събуждане на енергията, на разцъфтяването на дърветата и цветята, на засилването на положителното мислене в посока благоприятна за нас и за околните😊

Тази година пролетното пробуждане ще се осъществи малко по-различно, като напрмиер ” у дома с Йога Глоу” 😊

В момента всички се излежаваме по диваните, или се облъчваме пред компютрите. Хубаво би било, ако отдадем подобващо време и да се раздвижим.

От една седмица съм в къщи. Така го усетих и така почувствах че е най-добре за мен и за околните. При мен женският месец се отрази първоначално със загубата на гласа (благодаря на всички, които правиха Скайп Йога с мен в неделя, и се напрягаха да чуят какви ги говоря😊).

След посещение при лекар преди три дни, се оказа че имам начален стадий на бронхит. Не ме събори, но аз  вече успявам да съборя него😊

Всички сме хора, и всички ще бъдем добре!

Сега съм на антибиотик, пробиотик, пребиотик, много Флавон и чай и представете си, леко раздвижване. Ще кажете: Я вземи се стегни Поли, та ти вдигаш и двата крака във въздуха. Понякога дори и двете ръце! Какво е това „ леко раздвижване“?

Тялото има мускулна памет и със сигурност ще  възвърна енергията и мускулна маса супер бързо. Само че Йога ме научи да се вслушвам в себе си. И това правя!

Време е да се съберем отново приятели.

Откъде ми хрумна идеята: “У дома с Йога Глоу“?

Вече няколко пъти преподавам Йога по Скайп. Хубавото е, че се сформира  група от хора  които познавам, с които сме практикували, и които се познават помежду си. Енергията е прекрасна, и макар, че не ви виждам (с някои изключения докато нагласим видео камери и микрофони), аз ви усещам прекрасно. По този начин положителната енергия и любов циркулиращи в групата помагат за една сплотена практика. А това ни е нужно, особенно сега!

Ако имате желание да се раздвижваме заедно, Скайп практиките у дома с Йога Глоу, са една прекрасна възможност да го направим.

Следващата ни практика “ Пролетно почистване – началото“, ще бъде отново в неделя (22.03) от 10:00ч. по Скайп.

пролетна Йога с Йога Глоу

Докато зимата започна да ни напомня все по-рядко за себе си, ние се захранваме от повишената слънчева светлина, цвят и топлина. Пролетта е прекрасен сезон за начало на почистване и проветряване на дома, за отвaрянe на повече пространство и освобождаване от тежестта на зимата.

Да станем по-леки и свободни, и  да се насладим на завръщането на по-дългите и по-светли дни.

С Йога практика и дишане, ще активираме естествения си капацитет за детоксикация на тялото чрез движение, дъх и осъзнатост.

онлайн Йога с Йога Глоу

Часовете са безплатни и звече започнаха!

Моля свържете се с мен на тел.: 0889 809434.

Влезете във Йога групата ми във Facebook.

Или заповядайте в Скайп Йога групата.

 

Бъдете здрави и се усмихвайте повече!

Posts created 35

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top