нов час по Йога за всички

Нов час по Йога за всички

 

Заповядайте на нов час по Йога за всички в център Мандала с Йога Глоу всеки вторник от 18:45ч.

Практиките нарекохме Йога за всички, защото смятаме, че всеки може да практикува Йога, без значение възраст, религия, килограми и физика.

 нов час по йога за всички

Във всеки час обръщаме внимание на дишането чрез различни дихателни практики.  Обръщаме внимание също и на усещането което изпитваме, когато поставим тялото в дадена поза. Практиките винаги са разнообразни, движенията са пригодени както за начинаещи така и за напреднали в Йога. Във всяка практика присъстват и пози, които могат да се надградят по трудност. Всеки сам избира и усеща до къде е готово тялото му да достигне в този момент.

Във всеки час по Йога за всички се набляга освен на дълбокото дишане, което неимуверно успокоява мозъка и съзнанието, както и на правилното движение и позициониране на тялото ни.

Мотото на практиките с Йога Глоу е:

Mens sana in corpore sano, или Здрав дух в здраво тяло.

По този начин е отговорил Ювенал през древния Рим, на въпоса към какво трябва да се стремят хората.

За още практики с Йога Глоу, моля посетете този линк

Бъдете здрави приятели и ви очакваме на постелката!

Здравейте приятели. Занимавам се с йога от няколко години. В самото начало гледах на йога като на леко и приятно физическо натоварване. С течение на времето започнах да я усещам на по-дълбоко ниво, с душата и сърцето. Чувството на вътрешен мир и покой се засилваше след всяко прибиране на йога постелката. Не измервам "добрият" йога учител с това дали може да направи дадената акробатическа поза. Все пак не сме се родили с еднаква скелетна структура. За мен е важна енергията която преминава от препoдаващия към практикуващия. Йога е желателно да се усети първо със сърцето. А щом то е одобрило, тогава и физическото тяло ще се отдаде на практиката. Намасте :-)
Posts created 28

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top