Инструктори

Полина Рийд

Основател на Йога Глоу и инструктор

Поли завършва курс по Хатха Йога (RYT 200) към Yoga Alliance в Катар през 2014-та год. През 2017-та год. завършва и курс към Българска Ащанга Йога Академия, както и няколко онлайн курса. Практиките с нея включват дихателни техники, както и пози за стягане и разтягане на тялото.
“Йога се намира в нашето сърце ! Часовете ни дават да почувстваме, да разберем себе си, и да спрем да се съпротивляваме. Всяка практика е различна, защото човек се променя всеки ден. Затова е добре да нямаме очаквания и да не я сравняваме с нищо научено или преживяно до сега. Инструктора показва и направлява, но всичко следва да усетим сами. Влезте със спокойствие в залата, и излезте оттам с мъдрост и вътрешна радост.
И ако всичко това е постигнато, значи времето е било значимо!”

Денка Тенева

Йога инструктор

Денка е сертифициран Йога и Пилатес инструктор. Практикува и преподава от няколко години. ” Спортът, здравословния начин на живот, книгите и темите за личностно развитие, както и психологията, са важна част от моето израстване. Обичам да се движа! Редовни физически упражнения като аеробика, пилатес, тичане, танци, винаги са ми доставяли бодър дух, удовлетворение и увереност. Занимавам се с Йога от 2017-та година. Тази уникална система влезе в живота ми свободно, ефирно, с усещане за лекота, баланс, себепознание и смиреност. Разтоварвайки тялото изчистваме и ума! Йога практиките ни зареждат с енергия, намаляват стреса, натрупаното напрежение и умора! За мен Йога е тишина и възможност да преоткрия себе си.”

Надя Спасова

Йога инструктор

Надя е завършила Кинезитерапия НСА “В. Левски. Тя е сертифициран Йога инструктор към Химая пат – Санджай Йоги (200 RYS) . Притежава и сертификат като Йога преподавател за бременни (200 RYS). Като Кинезитерапевт, Надя води успешно и Терапевтична Йога практика с превенция за опорнодвигателният апарат (ОДА). Преподава Йога повече от 15 години, с 8 годишен опит в Гърция – Корфу като преподавател по Йога и Пилатес.
“С Йога се занимавам от дете благодарение на родителите ми, който ме водеха от 3-4 годишна възраст при Венцислав Евтимов. Йога е холистична наука която дава разбирането на човек за смисъла на живота”.

Гери Василева

Инструктор по Пилатес

Гери е сертифициран преподавател по Пилатес. Завършила е и “Кинезитерапия” в Медицински университет – София. Тренира Художествена гимнастика от 8 години, като междувременно посещава и уроци по балет.
“Знанията, придобити от специалностa ми като Кинезитерапевт, ми помагат да провеждам моите практики с максимална ефективност и полза за здравето”. Пилатес може да се смята като физическа рехабилитация, която увеличава издръжливостта и гъвкавостта на мускулите! Редовното практикуване подобравя подвижността на ставите, увеличава гъвкавостта на тялото, подобравя баланса, концентрацията и циркулацията на кръвта!

Камелия Дикова

Йога инструктор

“Движението е моят живот! За щастие съм от поколенията израснали по дворовете и улиците на централна София. По времето когато минаващите автомобили ни пречеха на играта, и ги замеряхме с топка. Игрите ни тогава може би изглеждат като олимпиада за съвременните деца. От 10-ти клас тръгнах на танци и модерен балет (1980). След модерния балет дойде аеробиката (1985). После – каланетиката (1987). После – каратето (1992). После пък водната аеробика (2004). Толкова дълго бленуваният класически балет (2013). И някак съвсем естествено – Йога (2013)!
Движението, спорта, Йога, медитацията, природата са моите терапии и в най-тежките изпитания, както и моята свобода! Свободата да бъда себе си. Да съм здрава, щастлива, движеща се напред и нагоре. Непрекъснато развивам уменията си, и търся нови начини да ги предавам на хората в залата за да им помогна да бъдат здрави! ! Да се радват на живота във всеки един момент! Защото живота е прекрасен!”

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top