Инструктори

Полина Рийд

Основател на Йога Глоу и инструктор

Поли завършва курс по Хатха Йога (RYT 200) към Yoga Alliance в Катар през 2014-та год. През 2017-та год. завършва и курс към Българска Ащанга Йога Академия, както и няколко онлайн курса.Практиките с нея включват дихателни техники, пози за стягане и разтягане на тялото, както и това вътрешно пробуждане което всички търсим.
„Йога се намира в нашето сърце ! Часовете ни дават да почувстваме, да разберем себе си и да не се съпротивляваме. Всяка практика е различна, защото човек се променя всеки ден, затова е добре да нямаме очаквания и да не я сравняваме с нищо научено или преживяно преди. Преподавателят просто показва и направлява, но всичко следва да опитаме сами. Влезте със спокойствие в залата и излезте оттам с мъдрост и вътрешна радост“.
И ако всичко това е посигнато, значи времето е било значимо!

Алекс Жабонова

Йога инструктор

Казвам се Александра и се срещнах с магията на йога през 2012 година ,когато ми поставиха диагноза ‘’Паническо разстройство’’. Сертифициран йога-преподавател съм и завърших своето обучение през 2015 година в Нов Български Университет. Според мен йога е мощен инструмент за работа с тялото,със съзнанието, с ума.
Изпитвам особено отношение към Ин йога.Всъщност много често описвам срещата си с Ин йога като “любов от пръв поглед”. Ин е връщането ни към себе си и работата от вътре навън. В Ин няма напрежение,стягане и активиране на мускулите, стараем се да отпуснем всяка част на тялото(най-вече,стягане на съпротивите на ума)
Йога ме научи да слушам тялото си,да уважавам неговите граници и лимити,научи ме да потъвам дълбоко в себе си ,за да открия своето истинско Аз.Автор съм в сайта , пиша статии за йога и йогa хранене https://shreya.bg/ ,защото йога и готвенето за мен за повече от страст .

Надя Спасова

Йога инструктор

Надя е завършила Кинезитерапия НСА “В. Левски. Тя е сертифициран Йога инструктор към Химая пат – Санджай Йоги (200 RYS) . Притежава и сертификат като Йога преподавател за бременни (200 RYS). Като Кинезитерапевт, Надя води успешно и Терапевтична Йога практика с превенция на опорнодвигателният апарат(ОДА). Преподава Йога повече от 15 години, с 8 годишен опит в Гърция – Корфу като преподавател по Йога и Пилатес.
“С Йога се занимавам от дете благодарение на родителите ми, който ме водеха от 3-4 годишна възраст при Венцислав Евтимов. Йога е холистична наука която дава разбирането на човек за смисъла на живота”.

Гери Василева

Инструктор по Пилатес

Гери е сертифициран преподавател по Пилатес. Завършила е и “Кинезитерапия” в Медицински университет – София. Тренира Художествена гимнастика от 8 години, като междувременно посещава и уроци по балет.
“Знанията, придобити от специалностa ми като Кинезитерапевт, ми помагат да провеждам моите практики с максимална ефективност и полза за здравето”. Пилатес може да се смята като физическа рехабилитация, която увеличава издръжливостта и гъвкавостта на мускулите! Редовното практикуване подобравя подвижността на ставите, увеличава гъвкавостта на тялото, подобравя баланса, концентрацията и циркулацията на кръвта!“

Камелия Дикова

Йога инструктор

Движението е моят живот! За щастие съм от поколенията израснали по дворовете и улиците на централна София. По времето когато случайно минаващи автомобили ни пречеха на играта и ги замеряхме с топката; бяхме навън във всяка свободна минута и игрите ни тогава изглеждаха като олимпиада за съвременните деца… От 10-ти клас тръгнах на танци и модерен балет (1980). И така – до днес. След модерния балет дойде Аеробиката (1985). После – Каланетиката (1987). После – каратето (1992). После пък водната аеробика (2004). И, някак съвсем естествено – Йога (2013)! А, да, и толкова дълго бленуваният класически балет (2013)!
През всичките тези години движението, спорта, Йога, медитацията, природата бяха моите терапии и в най-тежките изпитания, както и моята свобода! Свободата да бъда себе си, да бъда здрава, щастлива и движеща се напред и нагоре. Непрекъснато развивам уменията си и търся нови начини да ги предавам на хората в залата и да им помагам да бъдат здрави! ! Да се радват на живота във всеки един момент! Защото живота е прекрасен!

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top